Skip to main content
Kennemer College mavo-havo-atheneum-gymnasium heet voortaan: Castor College. We zien je! Klik hier voor meer informatie

vwo+ op het Castor College

Leerlingen die bij ons in de vwo-plusklas zitten houden van een uitdaging

Leerlingen die bij ons in de vwo+ klas zitten houden van een uitdaging. De reguliere lesstof wordt op een wijze aangeboden die goed aansluit bij hun kwaliteiten.

vwo+ tijdens de les

Leerlingen die bij ons in de vwo+ klas zitten houden van een uitdaging. De reguliere lesstof wordt op een wijze aangeboden die goed aansluit bij hun kwaliteiten. Daarnaast volgen ze speciaal op hun interesses afgestemde modules, zoals filosofie en sterrenkunde. Ook is er één uur in de week een ‘plusles’, waarin leerlingen kennis maken met wetenschap en eigen onderzoek. Vwo+ biedt ook de basis voor een volledige route richting een gymnasiumdiploma: in het eerste leerjaar volgen de leerlingen het vak ‘klassieke cultuur’ en in het tweede jaar hebben ze de vakken Latijn en oud-Grieks. Daarna is er ruimte voor keuzes in het vakkenpakket, zodat elke leerling die route kan nemen die het beste bij hem of haar past!

Test

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”