Skip to main content
Nieuws

10-14 onderwijs: Fourteens!

Door 7 februari 2020No Comments

Komend schooljaar start naast onze school Fourteens, een kleinschalige onderwijslocatie voor tieners van 10 tot 14 jaar. Fourteens is voor leerlingen die eerder, later of anders naar het Voortgezet Onderwijs gaan. Voor leerlingen die meer tijd willen voor het maken van de keuze in het voortgezet onderwijs én voor leerlingen die eerder behoefte hebben aan een nieuwe uitdagende leeromgeving. Juist hun onderlinge verschillen zorgen voor een goede dynamiek en versterken de persoonlijke ontwikkeling en het individuele leerproces.

Fourteens is een samenwerking tussen het Kennemer College en de basisscholen van Fedra. Bij Fourteens werken docenten uit het VO en uit het PO en ook de kinderen komen uit beide sectoren. In de voormalige conciërgewoning naast het Kennemer College havo/vwo wordt een plek gecreëerd waar kinderen uitgedaagd worden om samen te werken, te leren, te onderzoeken en te bewegen.

Er wordt adaptief gewerkt aan de kernvakken en vakoverstijgend aan de andere vakken. Nieuwsgierig? Bekijk de website www.fourteens.nl of Bekijk hier de folder!

Terug naar overzicht