Skip to main content
Nieuws

Geflipt Festival invites Kennemer College!

Door 8 september 2019No Comments

Op vrijdag 13 september organiseren twee oud-leerlingen, in samenwerking met Primos Events en De
Vuurlinie Beverwijk, Geflipt Festival.

Het festival heeft een educatieve insteek middels voorlichting op het gebied van alcohol, lachgas en gehoorbeschadiging. Tevens zal er deze middag geen alcohol worden geschonken en wil de organisatie laten zien dat een dergelijk evenement ook leuk kan zijn zonder alcohol. Om de leerlingen op luchtige manier te informeren over de risico’s van het uitgaansleven zijn voorlichtingsstands ingericht. De voorlichting wordt uiteraard gegeven door professionals. Het bezoeken van de stands is facultatief, maar zal actief worden gestimuleerd door de voorlichters.

De organisatie wil ook gebruik maken van de input van de scholieren tijdens het festival. Leerlingen met unieke talenten willen zij de kans geven om het talent te benutten en in te zetten. Zo willen zij scholieren die DJ zijn een podium bieden en ook laten draaien tijdens het festival. Omdat het festival plaats vindt aan het begin van het schooljaar is het bovendien nog een mooie gelegenheid om de leerlingen kennis te laten maken met elkaar.

Het Festival vindt plaats op vrijdag 13 september bij de Vuurlinie in Beverwijk. Er is die dag les tot en met het 6e uur. Daarna zijn de leerlingen van klas 3 t/m 6 vrij om naar het festival te komen. Het festival zal duren tot 17:00 uur!

Terug naar overzicht