Skip to main content
Nieuws

Kennismakingsdag nieuwe leerlingen

Door 7 juni 2022No Comments

Kom jij volgend jaar bij ons naar de brugklas? Woensdag 15 juni is de kennismakingsdag! Wij hebben hier ontzettend veel zin in en wij hopen jij ook!
Tijdens deze kennismakingsmiddag maak jij kennis met je klasgenoten en je mentor(en). Je ontvangt informatie over de start van het schooljaar en we gaan een leuke activiteit doen. Je krijgt die middag ook een boekje mee, waarin je de informatie over de start van het schooljaar ook altijd kunt teruglezen.
Deze kennismakingsmiddag is speciaal voor jou. Voor je ouders organiseren we aan het begin van het schooljaar een ouderavond en een kennismaking met de mentor(en). Je mag natuurlijk gebracht en gehaald worden door je ouders, maar je mag ook zelf naar jouw nieuwe school komen. Je kunt je fiets in de fietsenstalling zetten: wij zullen je buiten verwelkomen en je helpen richting het juiste lokaal.
Datum: woensdag 15 juni*

Tijd:      14.00 – 15.30 uur voor de mavo/havo klas, atheneum klas en de vwo + klassen
14.45 – 16.15 uur voor de havo/vwo klassen

Mee:      Een pen & een tas om het boekje dat je krijgt in mee te nemen.
We gaan een activiteit doen op het grasveld (onder voorbehoud van het weer).

Sportkleding is niet nodig, maar makkelijk zittende kleding is handig.

Als je nog vragen op opmerkingen hebt, dan mag je ook altijd even mailen. d.groenman@kennemercollege.nl

* Heeft u al kenbaar gemaakt dat uw zoon/dochter gebruik wilt maken van de reserve- bijeenkomst en heeft u reactie gehad? U zult dan tijdig nog een bericht ontvangen met informatie over de reserve kennismakingsmiddag op woensdag 22 juni.

Terug naar overzicht