Skip to main content
Nieuws

OP SNUFFELSTAGE BIJ DELOITTE BUSINESS PROCESS SOLUTIONS

Door 21 maart 2019No Comments

OP SNUFFELSTAGE BIJ DELOITTE BUSINESS PROCESS SOLUTIONS
In samenwerking met het Kennemer College en de Rotaryclub Beverwijk.

Op 11 en 12 maart opende de Deloitte afdeling Business Process Solutions (BPS) haar deuren voor een snuffelstage gefaciliteerd vanuit het Kennemer College en de Rotary te Beverwijk. Vijf HAVO 4 leerlingen kregen de kans om mee te lopen binnen enkele van de verschillende dienstverleningen die BPS te bieden heeft. Zo hebben zij bijvoorbeeld een software robot gebouwd om galgje mee te spelen, als een echte professional met LinkedIn gewerkt en leren omgaan met facturatie in Basecone en Twinfield. Vanuit BPS vonden we het erg leuk om te horen dat ze enthousiast waren, en ook dat wij hun ervaringen op onze site mogen delen.

Kevin (International Compliance & Reporting): “Het was totaal niet wat ik had verwacht omdat het veel meer divers was dan ik had verwacht ook de werksfeer vond ik erg leuk. Als ik in de toekomst ga solliciteren houd ik Deloitte BPS zeker in mijn achterhoofd.”

Dewi (Technology Enabled Services): “Ik heb 2 dagen meegelopen met mijn stagebegeleider, Enny Birnie, op de afdeling TES. Ik vond het een hele leuke en interessante ervaring. Ik zal zeker aan Deloitte en deze stage denken als ik later ga solliciteren!”

Fabienne (PMO): “Dit was al mijn tweede keer dat ik dit deed bij een stagebedrijf en ook deze keer heb ik er enorm veel van geleerd. Mijn stagebegeleiders Rosa van de Beek en Gerson Stuijvenberg hebben mij heel goed laten zien hoe PMO er in het bedrijfsleven uitziet. Ik hoop in de toekomst ook in de economie aan de gang te kunnen gaan.”

Faith en Cloë (Marketing & Strategy): “Wij hebben het geluk gehad om stage te mogen lopen bij Deloitte BPS. De stage was totaal anders dan verwacht! Misschien komt dit wel omdat we niet echt een beeld hadden van Deloitte. We vonden het heel spannend en onze begeleidster, Vera Brouwer, heeft ons heel goed begeleid en inzicht gegeven wat er zich allemaal afspeelt binnen BPS. Een hele waardevolle ervaring wat ons zeker helpt in onze keuze voor de vervolgopleiding. We kijken heel enthousiast terug naar deze stage en zetten Deloitte BPS op onze lijst om, in de toekomst, voor te werken.”

Wij bedanken de stagiaires voor hun enthousiasme, en hopen ze in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Terug naar overzicht