Skip to main content
Nieuws

Start schooljaar 2023-2024

Door 1 september 2023september 4th, 2023No Comments

Hopelijk geniet je lekker van je vakantie! Benieuwd hoe de eerste schoolweek er voor je uitziet? Hieronder de informatie over de start van het schooljaar. Check ook je schoolmail voor meer info.

Maandag 4 september
Vandaag ben je nog vrij (met uitzondering van de nieuwe leerlingen in klas 2 en hoger, voor jullie is er om 16:00 uur een eerste kennismaking, zie mail). Een prima dag om je boeken te kaften als je dat nog niet gedaan hebt! Heb je alle benodigdheden al gekocht? Denk aan je schriften, je gymspullen, een leuke tas, etc. 

Dinsdag 5 september
Introductieprogramma’s voor alle jaarlagen.

Zie onderaan deze pagina de info per klas (dit staat mogelijk niet zo in Zermelo, Houd onderstaande tijd aan).

Woensdag 6 september
Vandaag starten de reguliere lessen voor klas 2 en hoger.

De brugklassen hebben nog een introductieprogramma.

Donderdag 7 september
De tweede lesdag voor klas 2 en hoger. I.v.m. de feestweek in Heemskerk is er verkort rooster t/m het 5e uur. Zie Zermelo voor je rooster!

De brugklassen hebben nog een introductieprogramma.

Vrijdag 8 september
Voor alle klassen is dit een lesdag.

Voor de brugklassen is er om 13:00 uur een bingo in het paviljoen.

Vanaf maandag 11 september – iedereen les volgens rooster.

Eerste ouderavonden

Vast voor in de agenda – de eerste ouderavonden:

  • brugklas jaar 1: maandag 25 september (ouders)
  • brugklas jaar 2: donderdag 28 september (ouders)
  • H3/V3: maandag 25 september (ouders)
  • H4: dinsdag 3 oktober (ouders en leerlingen)
  • H5/V6 : donderdag 28 september (ouders en leerlingen)
  • V4/V5: donderdag 21 september (ouders en leerlingen)

Introductieprogramma dinsdag 05-9 per klas

brugklas leerjaar 1
Alle informatie over de start van het schooljaar staat in het brugklasboekje (deze heb je in juni meegekregen, maar kun je ook hier downloaden.

brugklas leerjaar 2
Voor jullie is er een schema gemaakt wat je hier kan downloaden. Kijk goed hoe laat je waar moet zijn. We gaan ook padellen, dus trek je sportkleren aan.

havo 3 en vwo 3
Er zijn twee gedeelten. Kijk goed op welke locatie jouw klas start; op school of bij de Vuurlinie. Voor de lokaalindeling: zie Zermelo.

Vuurlinie (adres: Gasterij Vuurland, Noorderweg 15, 1948 PJ Beverwijk, ong. 12 min fietsen vanaf school). Denk eraan om een etui, lunch en sportkleding en sportschoenen aan te doen. Denk ook aan een flesje water, voldoende drinken! Je krijgt die dag ook je papieren agenda van je mentor.

V3A, V3B, V3C: start bij de Vuurlinie om 8.45 uur-11.00 uur, daarna op school van 11.15-13.30 uur.

H3A, H3B, H3C, H3D: start op school om 8:45-11.00, daarna naar de Vuurlinie van 11.15-14.15. uur

havo 4
De leerlingen uit havo 4 worden om 8.50 uur op school verwacht: het programma begint om 9.00 uur. 

Je maakt kennis met je mentorgroep en je mentor en je krijgt uitleg over dit belangrijke voor-examen jaar. Het lokaal per mentor wordt bekend gemaakt tegen het eind van de zomervakantie. Na het onderdeel in een klaslokaal is er een lunch met heel havo 4.  

Het programma duurt ongeveer tot 11.30 uur. Een kort en krachtig programma om het jaar mee te starten. Na een aantal weken volgt er nog een mentoruitje. 
Neem een pen en een schrift mee. Dit schrift is bedoeld voor mentorlessen aankomend schooljaar. 

Veel plezier,  

De teamleiding havo bovenbouw 

havo 5
De leerlingen uit havo 5 worden om 10.05 uur op school verwacht: het programma begint om 10.15 uur. 

Je maakt kennis met je mentorgroep en je mentor en je krijgt belangrijke informatie over je examenjaar. Het lokaal per mentor wordt bekend gemaakt tegen het eind van de zomervakantie. Na het onderdeel in een klaslokaal is er een lunch met heel havo 5.  

Het programma duurt ongeveer tot 12.45 uur. Een kort en krachtig programma om het jaar mee te starten. Na een aantal weken volgt er nog een mentoruitje. 

Neem een pen en een schrift mee. Dit schrift is bedoeld voor mentorlessen aankomend schooljaar. 

Veel plezier,  

De teamleiding havo bovenbouw

vwo 4
Dinsdag word je om 9 uur op school verwacht. Je maakt kennis met je mentorgroep en je mentor en je krijgt belangrijke informatie over de start in de bovenbouw. Het lokaal per mentor wordt bekend gemaakt tegen het eind van de zomervakantie. Het programma duurt ongeveer tot 11:30 uur. Een kort en krachtig programma om het jaar mee te starten.

Neem een pen en een schrift mee. Dit schrift is bedoeld voor mentorlessen aankomend schooljaar.

Woensdag starten de lessen. Rond 11:45 stappen jullie op de fiets naar Berg en Bal (De Bloemen 69, Castricum). Hier start om 12:30 uur een sportief programma, dus neem je sportkleding en stevige sportschoenen mee (beter nog, kom in deze kleding naar school). Het is verstandig om een gevulde waterfles en tussendoortjes voor de energie mee te nemen. Het programma duurt tot 16:00 uur.


vwo 5
Om 10.00 u starten we op school (lokaal komt in Zermelo). Daarna gaan we een Fiets-puzzel-tocht doen, deze eindigt bij het strandpaviljoen de Vrijheit in Heemskerk. Kom op de fiets (dus niet op de scooter) neem een opgeladen mobiel mee. Bij de Vrijheit krijg je een consumptie. 13:00 uur ben je weer klaar.

vwo 6
Om 9.30 uur word je verwacht op het strand bij Beachclub Oost 3 te Wijk aan Zee (strandopgang bij Heliomare). We gaan gezellig beachvolleyballen. Na afloop krijg je patat met een ijsje of drankje. Trek bij het weer passende strandkleding aan en neem extra water en/of geld voor een extraatje mee. 13:00 uur ben je weer klaar.

Terug naar overzicht