Skip to main content
Nieuws

Uitwisseling Bilbao

Door 30 januari 2019februari 4th, 2019No Comments

Deze week vindt er een uitwisseling plaats met een school in Bilbao. 16 leerlingen uit H4 en V4 met Spaans en of kunst in hun pakket maken in Spanje kennis met de cultuur en kunnen de taal in de praktijk oefenen. Hieronder een eerste verslag:

“Maandag 28 januari: Dit is de eerste ontmoeting op de luchthaven. Vanavond slapen ze bij hun Spaanse maatje.

Dinsdag 29 januari. Wakker worden in een ander huis met andere gewoontes…. De meesten gingen pas om 22.00 uur eten. Vandaag naar school, kennismaken, sporten (touwtrekken; Nederlanders hadden gewonnen!) en eten in de schoolkeuken, met alle leerlingen en docenten. ’s Avonds zijn de leerlingen met elkaar gaan bowlen in de stad.

Woensdag 30 januari. Vandaag Guggenheim museum bezocht , een route doof de oude stad gelopen. We kregen lunchpakketten mee uit de schoolkeuken! In de avond naar het stadion voor een voetbalwedstrijd dames Madrid tegen dames Bilbao.

Donderdag 31 januari. Een bezoek gebracht aan het prachtige stadje San Sebasti√°n. Woest weer en hoge golven!

Vrijdag 1 februari.¬†Laatste dag op school! Wat is het snel gegaan. Het Ontbijt is meegenomen door de leerlingen: koekjes en cace … , in de middag tapas maken in de schoolkeuken voor de ouders, die komen in de avond eten. Super leuk! Morgen op het vliegtuig alweer naar huis..

Terug naar overzicht