Skip to main content
Nieuws

Ouderavond motivatie en PPT

Door 7 november 2022december 12th, 2022No Comments

Hier kunt u de powerpoint die tijdens deze avond vertoond is, nog eens terug zien.

De oudercommissie van het Castor College nodigt u uit voor een interactieve thema-avond op:
Maandag 28 november 2022 om 19.30 uur op het Castor College in Beverwijk.

met als thema: MOTIVATIE

Je hebt een heerlijke puber in huis. Helaas… de motivatie om te leren ontbreekt! Je maakt als ouders afspraken met je puber over school. Die belooft echt van alles maar als je als de puber niet achter de broek aanzit, gebeurt er niets. Hoe motiveer je je puber en hoe houdt je het “motivatie-vuurtje” brandend!

Op 28 november gaan wij hier met u over in gesprek.

Voorafgaand aan deze avond vragen wij u, docenten en leerlingen een korte enquête in te vullen Ter voorbereiding van deze avond zullen wij ook gesprekjes hebben met een aantal leerlingen van het Castor College. Filmpjes van deze gesprekjes zullen we op de thema-avond 28 november laten zien. De experts van dit onderwerp , de leerlingen zijn op deze manier indirect aanwezig op de avond.

De avond wordt georganiseerd door de oudercommissie van het Castor College. De presentatie is in handen van Karin Prudon en Tom Puts van het bureau Themapresentaties.

Hoe ziet de avond eruit?

De resultaten van de enquêtes en filmpjes van de gesprekjes met leerlingen vormen de rode draad van de avond. Er zal veel ruimte zijn voor het gesprek hierover met elkaar.

De avond wordt afgesloten met een aantal tips en aanbevelingen.

Wij hopen u te zien op 28 november.

Met vriendelijke groeten,

Namens de oudercommissie,

Terug naar overzicht