Skip to main content
Nieuws

Valentijn­volleybal Kennemer College is een feestje!

Door 11 februari 2020februari 14th, 2020No Comments

De zestiende editie van het Valentijn Volleybaltoernooi was met ruim 240 deelnemers dit jaar weer een groot succes. Het is inmiddels een traditie dat de leerlingen en docenten samen spelen en met hun team een originele outfit bedenken. De leerlingen van het Kennemer College (havo-atheneum-gymnasium) wisten de jury te verrassen met hun creatieve en originele kleding.

De originaliteitsprijs ging dit jaar naar 2 teams: “la familia d’onore”, die in hun rol als maffiosi de jury op overtuigende wijze wisten te beïnvloeden, en naar team “Elk sprookje…”, waarbij mannelijke buikdansers uit vwo 6 een kleurrijk geheel vormen.

De teams die sportief het beste presteerden waren team “Eén voor allen, allen voor Walter” (Stijn Crezee, Rens Hoogenboom, Rick van der Wiel, Vincent Piers, Claudia Mols, Denzel Commissaris en docent wiskunde Walter Beentjes) en team “Elk sprookje…” (Pim Beentjes, Mart van der Pal, Rik Stuurwold, Tom Fleuren, Noë Jurjus, Luca Zamorano Lopez en docent biologie Louis Kouwets).

De organiserende docenten L.O. Jaap Teeuwen en Jaap Maks waren zeer tevreden: “docenten en leerlingen spelen samen in een team, waarin iedereen gelijk is. De goede sfeer die we onderling hebben is kenmerkend voor onze school. Mooi om te zien hoe betrokken zowel leerlingen als docenten zijn!”

Terug naar overzicht