Skip to main content
Nieuws

Valentijnvolleybal Kennemer College is een feestje!

Door 15 februari 2019februari 27th, 2019No Comments

De vijftiende editie van het Valentijn Volleybaltoernooi was met ruim 270 deelnemers dit jaar weer een groot succes. Het is inmiddels een traditie dat de leerlingen en docenten samen spelen en met hun team een originele outfit bedenken. De leerlingen van het Kennemer College (havo-atheneum-gymnasium) wisten de jury te verrassen met hun creatieve en originele kleding.

 Team “Рабоче-крестьянская Красная армия” won ’s middags de originaliteitsprijs, dit Russische legerteam bleef het hele toernooi in hun rol. Team “de wet van Lenz(en)” met Gerard Lensen won ’s avonds de originaliteitsprijs. Deze jongens probeerden met hun Schotse kilts een magnetisch effect te creëren op het andere geslacht.

De teams die sportief het beste presteerden waren team “Spice girls” (Isa Groen, Yente Maat, Özge Yuksel, Naomi Zoetelief, Adriana Damen en docent LO Jaap Teeuwen) en team “puntje puntje puntje” (Lisa de Best, Mandy de Boer, André Rodrigues Carranca, Rafael Cruzeta Pelegrino, Miguel Iglesias Torres en docent LO Peter Geldof).

De organiserende docenten L.O. Jaap Teeuwen en Jaap Maks waren zeer tevreden: “docenten en leerlingen spelen samen in een team, waarin iedereen gelijk is. De goede sfeer die we onderling hebben is kenmerkend voor onze school. Mooi om te zien hoe betrokken zowel leerlingen als docenten zijn!”

Bekijk hier de foto’s (achter inlog voor leerlingen)

 

 

 

Terug naar overzicht